Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس کمیسیون عمران، ترافیک وحمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به ورود ۲۲ دستگاه اتوبوس خریداری شده به ناوگان حمل و نقل عمومی به ارزش ۵۵ میلیارد تومان، گفت: نوسازی و توسعه ناوگان اتوبوسرانی بخشی از نقشه راه شورای پنجم کرج بوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مهدی حاجی قاسمی در جلسه مشترک کمیسیون تحول اداری و کمیسیون عمران و ترافیک شورای اسلامی شهر کرج درخصوص گزارش لایحه شهرداری با موضوع جذب نیروی راننده پایه یکم و تعمیر کار اظهار داشت:  شورای پنجم کرج از بدو فعالیت سیاستگذاری و بنای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی را داشت و  اواخر سال 97 حدود 30 دستگاه اتوبوس نو وارد شهر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه  در سال 98 در 2 مرحله قرارداد خریداری 55 دستگاه اتوبوس منعقد گردید، افزود: با احتساب نوسازی 20 دستگاه اتوبوس فرسوده تاکنون، می‌توانگفت که شاهد پوست اندازی سیستم فرسوده و ناکارآمد اتوبوسرانی شهری هستیم.

رئیس کمیسیون عمران، ترافیک وحمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج از فرسودگی اتوبوس‌ها، زمان نسبتاً طولانی سفر و ساختار فیزیکی نامناسب ایستگاه‌ها به عنوان مهمترین دلایل عدم استقبال شهروندان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی یادکرد و بیان کرد: با انتخاب خیابان شهید بهشتی به عنوان پایلوت طرح مهندسی خطوط و ورود اتوبوس‌های نو به شهر، انتظار شهروندان در ایستگاه‌ها حداکثر به ده دقیقه می‌رسد و به زودی در 10 خط کاهش انتظار اعمال می‌شود. 

آغاز پویش مردمی"احترام به خط سفید" و راه‌اندازی اتوبوس ترافیکی در قم از قاب دوربینوضعیت شیوع بیماری کرونا در مشهد مقدس دوباره قرمز شد / مردم رعایت نکنند خطوط اتوبوسرانی محدود می‌شوداستفاده از ماسک در اتوبوس‌های شهری گرگان اجباری شد

حاجی قاسمی با بیان اینکه کرج به لحاظ مشکلات ترافیکی و زیست محیطی نیازمند توجه بیشتری است، عنوان کرد: توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی علاوه بر استفاده کمتر از خودروهای شخصی و تک سرنشین برای تردد در مسیرهای درون شهری، همچنین به لحاظ اقتصادی نیز برای شهروندان مقرون به صرفه خواهد بود.

وی تصریح کرد: در هر حال سرمایه گذاری نسبتاً سنگینی در این حوزه صورت گرفته و طی روزهای اخیر 22 دستگاه اتوبوس نو وارد ناوگان شد.

دادستانی و مقامات قضایی درخصوص قرار داد شرکت هدی ارقام ورود کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای شهر کرج نیز در همین جلسه اظهار داشت: طی قرار داد شهرداری با شرکت هدی ارقام، پروژه سیستم کارت بلیط الکترونیک با هدف تحقق شهر الکترونیک توسط شرکت ارتباطات هدی ارقام در شهر کرج از دو سال پیش در حال اجراست.

منصور وحیدی با بیان اینکه هدف ابتدایی در این طرح، تجهیز اتوبوس‌‏های این شهر به سیستم بلیط الکترونیکی و حذف وجه نقد و در ازای آن افزایش اتوبوس، ساماندهی ایستگاه‌های اتوبوس و سایر شرایط تفاهم نامه است، افزود: تاکنون این مهم محقق نشده و طرف قرار داد به تعهدات خود عمل نکرده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای شهر کرج بااشاره به انتقاد از بکارگیری نیروهای جدید در شهرداری، بیان کرد: جذب نامتناسب نیرو موجب کاهش اثربخشی در شهرداری می‌شود.

وحیدی با بیان اینکه از بابت منابع نیروی انسانی به بیراهه رفته‌ایم، عنوان کرد: مانع جذب نیروی کاردان و متخصص نیستیم؛ اما جذب نیرو باید با هدف و برنامه انجام شود.

وی تصریح کرد: ساماندهی منابع نیروی انسانی را از شورای شهر شروع کنیم تا الگویی برای مناطق، سازمان‌های شهرداری و ادارات تابعه شهرداری شود.

انتهای پیام /ی

R7810/P/S6,50/CT11 بیشتر بخوانید... گزارش|حمل‌ و نقل یا هم‌ و‌ غم؟ / وضعیت نابه‌سامان ناوگان اتوبوسرانی زنجان با ۷۹ ‌اتوبوس فرسوده برخورد خودروی سمند با اتوبوس در چهارمحال و بختیاری ۵ کشته برجای‌ گذاشت + تصاویر فعالیت اتوبوس‌های شهری بوشهر به سبب افزایش بیماران کرونایی متوقف شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستگاه اتوبوس رئیس کمیسیون ناوگان حمل اتوبوس ها نقل عمومی حمل و نقل شهر کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۱۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس خسروانی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بروزتر ین دستگاه‌ها در اختیار شهرداری اراک است.

وی با بیان اینکه شورای ششم برنامه محور است و از انجام فعالیت سلیقه‌ای اجتناب می‌کند افزود: در این دوره شورا بر اساس برنامه امور شهری را پیگیری می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی از ایجاد مثلث حسابرسی در شهرداری خبر داد و افزود: حسابرسان داخلی در شهرداری برای جلوگیری از تخلفات داخلی فعالیت می‌کنند و در کنار ایجاد این مثلث، اداره حسابرسی داخلی نیز احیا و فعال شد و با این اقدام شاخص از بروز بسیاری از تخلفات جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: شورا در یک اقدامی ارزشمند دیگر حسابرسی مستقل را تشکیل داد و با کمک گرفتن از اساتید خبره دانشگاهی بر مسائل مالی و اسناد شهرداری به طور دقیق نظارت می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از جمع‌آوری سه هزار و ۸۰۰ سند املاک شهرداری خبر داد و گفت: پیش از فعالیت این دوره از شورای شهر، در اراک ۶۰۰ سند به نام شهرداری ثبت شده بود که با مجموع پیگیری‌های انجام شده، امروز سه‌هزار و ۸۰۰ سند به ثبت رسیده و این اقدام ارزشمند در این دوره انجام شده است.

خسروانی ادامه داد: آغاز طرح ممیزی املاک هم از پیگیری‌های این دوره از شورای شهر است، در این طرح املاک شهرداری و شهری شناسایی، متراژ تراکم و طبقه در سامانه بارگذاری می‌شود و به این ترتیب از بروز تخلف معماری و شهرسازی جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه منبع درآمد پایدار برای شهرداری اراک از طریق طرح ممیزی املاک ایجاد شده است خاطرنشان کرد: از طریق این طرح بخشی از املاک شهرداری اراک شناسایی و بخشی از این اسناد در مرحله تهیه سند تک برگی قرار دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: این دوره از شورا ۱۷ اقدام شاخص و مهم در بخش محیط زیست انجام شده است.

خسروانی افزود: بر اساس مصوبه این دوره از شورای اسلامی شهر اراک، درآمد حاصل از عوارض آلایندگی باید به صورت مشخص تنها در بخش محیط زیست هزینه شود و شهرداری نمی‌تواند از این بودجه در بخش حقوق، هزینه و سایر موارد استفاده کند.

وی گفت: تهیه شناسنامه باغ‌های اراک، افزایش جریمه قطع غیر قانونی درخت، اجرای طرح بزرگ انتقال پساب اراک، خریداری یک‌هزار و ۸۰۰ سطل زباله مکانیزه از جمله اقدامات این دوره در بخش محیط زیست شورای شهر اراک است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به اینکه شهرداری این شهر در نوسازی و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی تحولات چشمگیری ایجاد کرده است تصریح کرد: در این دوره مدیریت شهری ۲۹ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال ماشین‌آلات شهرداری در سال نخست فعالیت خریداری کرد و در سال گذشته سه‌هزار میلیارد ریال و سال جاری یک‌هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی، اتمام مطالعه مدیریت پسماند اراک، لایروبی قنات‌ها، رسیدگی به وضعیت کشتارگاه اراک با اختصاص ۴۸۰ میلیارد ریال اعتبار و خریداری دستگاه پیش‌سردکن را از جمله اقدامات زیست محیطی شورا برشمرد.

وی، خریداری دستگاه سنجش آلودگی هوا با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، راه‌اندازی و مناسب‌سازی سرویس‌های بهداشتی و لایروبی رودخانه‌های شهری اراک و ترمیم دیواره‌های فرسوده این مکان‌ها را از دیگر اقدامات محیط زیستی در این دوره شورای اسلامی شهر اراک اعلام کرد.

کد خبر 749825

دیگر خبرها

  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • زاکانی: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود