Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر کرج گفت: نقشه مصوب شهرداری برای ۸۰ درصد از ساخت و سازهای کرج رعایت نمی شود و این موضوع باعث انبوه پرونده‌های تخلف در کمیسیون ماده ۱۰۰ شده است.

ایران آنلاین /احد رسولی در بیست و سومین جلسه شورای شهر کرج که یکشنبه ۲۱ آبان برگزار شد، گفت: سیستم دو نقشه‌ای در ساخت و سازهای کرج مشکلاتی را به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی با بیان اینکه نقشه های مصوب شهرداری در ساخت و سازها رعایت نمی‌شود، افزود: بالای ۸۰ درصد نقشه های مصوب رعایت نمی شود و همین باعث انبوه پرونده‌ها در کمیسیون ماده ۱۰۰ با خلاف های متعدد شده است.
وی ادامه داد: بسیاری از ساختمان های ساخته شده که  تحت شمول ماده ۱۰۰ قرار گرفته امکان اخذ پایان کار ندارد.
این عضو شورای شهر کرج افزود: طبق تبصره یک ماده ۱۰۰ در حال حاضر ۱۷ هزار واحد مسکونی در کرج باید تخریب شود ولی تاکنون این ماده اعمال نشده است.

سابیر دست از سر مردم کرج بردارد


نائب رئیس شورای شهر کرج گفت: من مخالف سرسخت ادامه فعالیت شرکت سابیر در پروژه قطار شهری کرج هستم.
 منصور وحیدی در بیست و سومین جلسه شورای شهر کرج که یکشنبه ۲۱ آبان برگزار شد، گفت: مشکل مترو شهر کرج صرفا به بحث جذب درآمد مربوط نمی‌شود بلکه کارفرما در انتخاب پیمانکار نیز کوتاهی کرده است.
وحیدی افزود: شرکتی که برای این پروژه به کرج تحمیل شده یک شرکت دولتی است و تعهدات خود را در قبال کرج ادا نکرده است.
وی با بیان اینکه از سابیر خیری به مردم کرج نخواهد رسید، بیان کرد: این شرکت باید تعیین تکلیف شود تا دست از سر مردم کرج بردارد و بتوانیم منافع مردم را با تامل بیشتری پیش ببریم.
این عضو شورای شهر کرج در ادامه به موضوع تامین اعتبار این پروژه اشاره کرد و اعلام کرد: در روزهایی که وضع مالی کرج خوب بود کاری از پیش نرفت حال که هزار میلیارد پروژه نیمه کاره و بدهی داریم و در هزینه های جاری هم مشکل داریم چه کاری پیش خواهد رفت.
وی خاطرنشان کرد: فروش اوراق مشارکت چیزی جز گرفتاری برای کرج ندارد.
وحیدی اعلام کرد: پروژه قطار شهری کرج به سه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، پیمانکاری که ۵۰ میلیارد تومان آورده ندارد چگونه می خواهد این پروژه را انجام دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در هر حال من مخالف سرسخت ادامه کار سابیر در پروژه قطار شهری کرج هستم./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۴۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، یوسف مغروری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی با گرامی‌داشت روز شوراها اظهار کرد: بودجه مصوب شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴۲۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۶۵۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۸۹۴ میلیارد تومان بوده و برای سال ۱۴۰۳ نیز یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

وی عنوان کرد: تحقق بخش قابل توجهی از بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ در گرو اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان همچنین از محل اوراق مشارکت، جلب و جذب سرمایه گذاران، اختصاص اعتبارات دولتی همچنین صدور پروانه‌های ساختمانی است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد خاطرنشان کرد: تحقق اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان که به مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان است به همراهی دستگاه‌های اجرایی ذی ربط به ویژه اداره‌کل اقتصاد و دارایی استان بستگی دارد.

وی افزود: با این وجود، متاسفانه دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و اداراه‌کل اقتصاد و دارایی در استان، تسویه این مطالبات را جدی نمی‌گیرند.

در عین حال، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد بیان کرد: برای ارتقای شاخص‌های عمران شهری در شهر بجنورد از جمله در زمینه انجام آسفالت معابر و بهسازی آسفالت معابر این شهر به تامین ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا شهر بجنورد به میانگین شاخص‌های توسعه عمران شهری کشور نزدیک شود.

وی در خاتمه به اختصاص ۸.۸ هکتار زمین در منطقه گلستان شهر بجنورد از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان به شهرداری بجنورد در راستای ارائه خدمات شهری توسط شهرداری بجنورد به این منطقه مسکونی از مسکن مهر مرکز استان نیز اشاره کرد.

مغروری گلایه کرد: متاسفانه زمین اختصاص یافته دارای معارض است.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228974 برچسب‌ها بجنورد سازه های عمرانی بودجه

دیگر خبرها

  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • نقشه شهر همدان به‌روزرسانی می‌شود
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس